Cine suntem noi ?

D. Nails & Beauty reprezinta un concept unic de orientare in totalitate catre necesitatiile si dorintele clientiilor astfel reusind sa ofere mereu rezultatul asteptat.

Produse folosite

Din dorinta de a oferi cele mai calitative produse nu ne-am putut opri doar la un singur brand. Lucram cu mare drag cu produse de le Cupio, GetNails,eMI manicure, Mig, Tienda, 2m Beauty, BaseOne, etc.

Instrumentar steril

Deoarece pe langa faptul ca ne dorim sa fiti cele mai frumoase, avem grija si de sanatatea voastra, astfel instrumentarul este dezinfectat si sterilizat conform normelor in vigoare. Fiecare clienta are instrumentarul sigilat si sterilizat.

c7f15ed86f33ea21861e6a60a42429b5

Cele mai noi trenduri

Pentru ca manichiura perfecta nu este ceva ce poate realiza chiar orice tehnician, la D. Nails & Beauty acordam o atentie sporita noilor trenduri si tehnici, incercand sa obtinem un design minimalist dar cu accente abstracte si diverse.

d0f16e86c8878f44a9b040cda891046f

Cele mai fericite cliente

In spatele unui client multumit se afla un proces complex de comunicare, de intelegere si adaptare la dorintele fiecarui client, orice idee o consultam impreuna pentru rezultate pe masura.

cfee721f575486921462c025442cf6b3

Cafea cu dragoste

Cat timp iti faci manichiura,  te rasfatam cu cafea tchibo plina de savoare <3

26bc65225c979efd353c8ea97b0cbbfd (1)

Rencezii & Comunitate

Feedback-ul  ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile, este foarte important pentru noi sa ne lasi o recenzie ! Nu uita sa ne urmaresti si pe pagina de instagram si cea de facebook.

5f9cb68e8abc47d30d004acbf65d8772

Formarea Profesionala

Lucrarile perfecte pe care le vedeti vin dupa ani de munca si formare profesionala. La momentul actual am parcurs aproximativ 20 de cursuri de formare si specializare in acest domeniu minunat.

ecffccbdfb3381f5edf994d45913f737

Cursuri de baza

Noi femeile avem cel mai dezvoltat simt estetic, aceasta meserie este una foarte frumoasa si relaxanta. Tocmai de aceea vin in ajutorul celor ce vor sa inceapa o cariera in acest domeniu cu un curs de baza – nivelul 1 – incepator.

You will like to look like
goddes every day!

Alege mereu sa fii cea mai frumoasa, alege mereu serviciile de calitate, si ai grija, atat de frumusete cat si de sanatatea ta! D. Nails & Beauty iti ofera idei inspirate pentru manichiuri perfecte, ofera imaginatiei un strop de magie, noi vom incerca sa aducem ideea ta creativa la realitate si sa creeam o manichiura unica in concordanta perfecta cu stilul tau unic!  

Produse utilizate

Calitatea mereu isi va spune cuvantul, asa ca pentru a realiza acele unghii subtiri si rezistente am facut o selectie de produse de la brandurile noastre favorite in asa fel incat sa obtinem combinatia perfecta. Brandurile noastre preferate sunt Cupio, E.Mi manicure, Get Nails, YAS Beauty, 2m Beauty, Mack’s,Tienda, Mig Products, Semilac, Silicare, Staleks, si lista poate continua. Pentru a te convinge singura de calitatea produselor si de rezultatele spectaculoase, te asteptam sa iti faci o programare la noi.

Recenzii