Image Alt

Despre mine

Povestea mea ...

    Eu sunt Danina, am 28 de ani si am intrat in acest domeniu minunat dintr-o intamplare. In anul 2013 am apelat pentru prima data la acest tip de serviciu de manichiura gel, insa datorita lipsei de experienta din aceea perioada am nimerit sa mi se faca manichiura de catre cineva cu zero experienta, dintr-un salon mic. Fiind din fire o persoana perfectionista si ambitioasa, in urma experientei negative mi-am propus sa imi ofer singura o manichiura perfecta insa, pe atunci nu stiam cat de complex este acest proces si de cate informatii voi avea nevoie pentru a deveni versiunea actuala a nailartist-ului pe care il cunoasteti voi toate. 

 

    Tehnicile mele s-au imbunatatit incepand cu anul 2015, cand am inceput sa merg la primele mele cursuri. In prezent am participat la peste 50 de cursuri fizice / cursuri online / seminarii din acest minunat domeniu, pentru a putea intra mereu in posesia celor mai noi tehnici si a tine pasul cu cele mai frumoase si delicate trenduri cand vine vorba de manichiura ta. Stilul meu este destul de versatil, realizez aproape orice model in limita echilibrului dintre stilul propriu si dorinta clientei. Nu voi realiza niciodata un model sau o tehnica incorecta sau care nu este in concordanta cu stilul meu .

 

   Cel mai maret vis al meu, dupa toti acesti ani de munca intensa si plina de devotament, este sa pun bazele unei platforme de cursuri online si crearea unei locatii atipice, special destinata pentru sustinerea de cursuri din acest domeniu, serviciilor de manichiura propriu-zise dar si serviciilor de fotografiere profesionala. Tototada succesul meu  a fost datorat si orientarii catre domeniul artistic, iar pe langa creatiile pe care le realizez ca si nailartist, sunt si fotograf de evenimente, asadar sa creez arta in timp ce sunt inconjurata de oamenii si energia lor pozitiva reprezinta hrana sufletului  pentru mine. 

 

   Sunt foarte recunoscatoare pentru toate oportunitatiile, evolutia mea actuala si viitoare, si vreau sa va multumesc voua tuturor celor care ati fost si sunteti in continuare alaturi de mine in aceasta minunata cariera, va promit ca mereu veti gasi la mine cea mai frumosa si speciala experienta, doar produse de calitate si respectarea normelor de sterilizare si dezinfectare care sunt piloni esentiali in practica acestei meserii.