Manichiura, cartea de vizita a unei femei moderne !

“Oare care este elementul ce se asorteaza intotdeauna unei tinute feminine si ingrijite, fie ca porti un costum de baie si te plimbi pe plaja insorita, o rochie eleganta, un costum clasic sau o tinuta sport? Ai ghicit, ne referim la o manichiura ingrijita. Pentru foarte multi barbati, mainile reprezinta cartea de vizita a unei femei si un factor esential in definirea acesteia.”

Constructie unghii cu gel

Daca nu te multumeste lungimea si forma unghiilor tale naturale, atunci ai ajuns la locul potrivit pentru a face o schimbare ! Cu ajutorul constructiei cu gel putem realiza orice forma si lungime care te avantajeaza estetic. Constructia poate fii de mai multe masuri, in functie de lungimea unghiilor acestea se impart in 4 marimi/masuri ( la D. Nails & Beauty lungimea maxima este masura 4 pe sablon ) : masura 1,2,3 si 4. Un patratel pe sablonul de extensie reprezinta o unitate de masura. 

90527787_2483716968536936_3893137014849011712_o

Intretinere unghii cu gel

Dupa 3-4 saptamani unghiile necesita o reimprospatare, atunci este timpul pentru intretinerea acestora si pentru restabilirea zonei de rezistenta a unghiilor. Chiar daca rezistenta unghiilor se poate extinde cu lejeritate chiar si la 6-7 sau chiar 8 saptamani nu se recomanda acest lucru deoarece centrul de rezistenta al unghiei se va deplasa si astfel ne expunem riscului de accidentare chiar si in cazul unor activitati obisnuite precum tastarea la calculator. 

Corectie arhitectura unghii

Fiecare pat unghial are o tipologie specifica, in unele cazuri putem avea paturi unghiale perfecte, insa sunt si cazuri in care unghia isi schimba directia de crestere devenin mai mult sau mai putin convexa, unele unghii pot fii convexe datorita amprentei genetice, altele pot ajunge asa datorita unei tehnici incorecte de aplicare. Astfel de cazuri au nevoie de corectia arhitecturii. Poti verifica singura daca varful unghiei tale are tendinte de crestere in jos astfel, pui o rigla pe suprafata unghiei, daca privesti din lateral si baza unghiei nu se afla in linie dreapta/acelasi plan cu varful atunci ai nevoie de o corectie de arhitectura a unghiilor. 

90424828_2483743861867580_4992559019542446080_o

Protectie unghii cu gel

Daca esti multumita de unghiile tale naturale, dar totusi rezistenta lor nu este cea mai buna si te ai decis sa iti aplici gel pe unghii, atunci protectia de gel pe unghii naturale este cea mai buna optiune pentru tine. Vom avea grija sa stabilim forma perfecta pentru tine si sa egalam simetria unghiilor naturale. 

Demontare unghii cu gel

Daca doresti sa faci o pauza de la manichiura cu gel te sfatuim din suflet sa alegi demontarea profesionala a unghiilor cu gel. Datorita faptului ca gelul nu este indepartat corect acasa, majoritatea dintre voi va alegeti cu unghiute distruse in urma demontarii acasa. Noi stim exact cat si cum sa indepartam gelul de pe unghii in asa fel incat sa protejam placa unghiala. 

Design unghii

In functie de preferintele fiecaruia si de noile trenduri poti opta sau nu pentru un design pe unghiute. Pentru ca incurajam bunul gust iti oferim gratuit design inclus pe 2 unghii. Ce inseamna design-ul ? Orice include sclipici, cristale, folie, pigmenti, stickere etc. Designul extra se taxeaza conform listei de pret. 

Pictura manuala

Si daca design-ul reprezinta un concept prea clasic pentru tine si doresti sa ai ceva mult mai special poti opta pentru pictura manuala. Recomandam persoanelor care aleg pictura manuala sa aibe rabdarea necesara pentru realizarea acestor tehnici mult mai complexe decat tehnica designului pe unghii . Pictura manuala se taxeaza confrom listei de pret.

Experimenteaza noul concept de unghii naturale doar la D. Nails & Beauty !!

Follow our instagram account @nails.by.danina